tisdag 1 september 2009

Thomas tvivlaren

Enligt flugor.se så hade mönstret ändrats för att tillfredsställa önskemål från danskar. Meh!!! Jag tänkte först, att jag får väl prova den i alla fall. Men jag vet också att om jag inte tror på en fluga så fiskar jag den inte bra. Det bara är så. Och om jag inte tror på dem, där de ligger på köksbordet, så lär jag inte tro på dem när jag står utvadad i havet. Det kommer alltid ligga en våt filt av skepticism över de stackars oskyldiga små flugorna.
Så jag stoppade ner dem i ett kuvert och skickade tillbaka dem, så att någon annan, med större tilltro kan få nöjet att fånga sitt livs fisk på dem. För jag kommer inte få ett hugg på dem.

2 kommentarer:

  1. haha, sportfiske är helt klart intressant. Jag hävdar bestämt att tron är minst 50 % av famgången vid ett fiskevatten. Antagligen för att man fiskar mera aktivt med de beten eller den utrustning som man tror på, än de man inte tror på.

    MVH Robert

    SvaraRadera