måndag 14 september 2009

En man av enkla nöjen

Jag har ibland kommit på mig själv att ha sett en hel fotbollsmatch, på text-TV! Jo det är sant. I brist på radioutsändning eller rätt TV-kanal har jag hamnat på sidan 377. Jublat och skrikit och svurit beroende på vilken sida om bindesträcket det kommit upp en siffra. Min familj tycker att jag är lite konstig och jag kan väl hålla med om att det är ett lite märkligt beteende. Tilläggas bör väl att jag inte sitter och stirrar på TV-rutan hela tiden. Jag kompletterar matchen med en bok eller en tidning. 
I går kom jag på mig själv med att följa ett fiske på nätet. Det var Markus som på sin blogg Laxlängtan refererade från söndagens fiske i Mörrumsån, på Hotell Walhallas sträckor strax innan Svängsta. Han började med att skriva första inlägget på ett sätt som gjorde det omöjligt för mig att inte gå in för att kolla om han hade fått sin efterlängtade storfisk. Det blev många besök på Laxlängtan igår. Klockan var ett i natt, när jag för sista gången tittade in på bloggen. Men det var inte några nya rapporter om fångad fisk. Det innebär att jag nästa helg kan vara på plats när det händer. För då ska vi fiska tillsammans i Mörrumsån och jag slipper följa det hela på nätet.

1 kommentar:

  1. hej och tack för kommentaren på min sida... kommer nog att fortsätta blogga om fiske, det är ju lite svårt att slita sig... du är varmt välkommen tillbaka, och Skitfiske på dig ;-)

    SvaraRadera