fredag 1 januari 2010

Lucka nummer 32

Dagens lucka, nummer 32, är dan före dopparedan för mig och dopparedan för många andra. Jag har packat allt som behövs för morgondagen. Nya vadare och kängor, nytt tafsmaterial, flugaskarna är påfyllda, ny tafs är knuten, vattentätt fodral till Iphonen (julklapp från min kära) och väderprognosen kollad för miljonte gången. Jag har dessutom riggat en utrustning till min fiskevän, den Laxlängtande Markus, som kommer att göra sin jungfrutur med flugspö på kusten i morgon. Undrar ifall han har skaffat flugor? Äsch skoja bara, jag har så det räcker till honom också.
Jag är med andra ord väl förberedd för min kustöringspremiär i morgon. Jag kan därför i lugn och ro spendera dagenmed att fira min mellanson Elias på hans födelsedag.
Grattis på fjortonårsdagen Elias.
Elias i lånade vadare för lite gäddfiske vid Landön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar