torsdag 31 december 2009

Lucka nummer 31

I dagens lucka nummer 31 ryms, förutom en champagnefylld afton med goda vänner och luxuös mat, även ett paket från Wittlocks.se som har en mellandags-REA värt namnet. Jag kollade in hemsidan lyfte på luren och pratade med en mycket trevlig ung man vid namn Jon. Han lät ung i alla fall och kunnig. Han delade med sig av egna erfarenheter och bekräftade mina aningar om att ett par Guideline Alta är ett mycket bra val av vadarbyxor. Och när han lovade mig att jag skulle få dem levererade innan lucka 33 så var saken klar. Jag har gått med ett par halvläckande vadare alldeles för lång tid och jag tyckte det var dags att lägga ner lite resurser på ett par bra vadare.
Jag beställer per telefon ett par Alta vadare och ett par Streamwalker vadarkängor, båda från Guideline. Dagen efter får jag ett SMS om att jag har ett paket att hämta på "Posten". Det var snabba puckar! Jag hade inte provat varken byxorna eller kängorna innan, ej heller sett dem i verkliga livet så det var med lite bävan jag hämtade ut mitt paket. En bävan som var som bortblåst när jag öppnade paketet och såg hur det strålade om byxorna och kängorna som dessutom passade perfekt. Vilken skillnad på mina basicprylar jag traskat runt med hittills. Särskilt gillar jag blixtlåsen som kommer underlätta när man ska slå en 7:a. Extra bra är det när det är så här års och man har hundra lager kläder som ska av innan man kan knäppa upp vanliga vadare. Som ni kanske kan läsa mellan raderna är jag ganska nöjd med mitt köp. Och jag är också nöjd med bemötandet jag fick hos Wittlocks! Tack ska ni ha!
Nu är det inte många dar kvar. Bara ett par! Och ni som ska ut i morgon redan önskar jag ett riktigt skitfiske.
Gott nytt år och ta det nätt med nyårslöftena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar