tisdag 1 december 2009

En helt ny sorts adventskalender

Jag älskar julen. Men det är dock ett kärleksförhållande som bleknar något för varje år som går och ju längre bort från barndomens tindrande ögon och pirrande kropp man kommer. Men något som jag ser fram emot lika mycket som när jag först upplevde det är premiären för kustöringsfisket den 1:e januari. Nu är det ju så att min mellersta son fyller år den förste, vilket innebär att mitt premiärfiske är något förskjutet och infaller som tidigast den 2:e januari istället.
Så därför tänkte jag göra min egen lilla adventskalender som istället för herrens ankomst räknar ner till premiärens ankomst. Så bered er på en ny sorts julkalender, en med 33 luckor. Och vad som döljer sig bakom luckorna, ja det får vi se.

2 kommentarer:

  1. Eller hur? Fast inte lika mäktigt som det blir den 2:e. Fast det är ju högst sannolikt att det skånska vintervädret sätter käppar i hjulet för flugfiskaren. Fast med kuster i tre vädersträck så ska man väl hitta någon fiskbar sträcka. :-)

    SvaraRadera