tisdag 5 januari 2010

Årets första nummer är här

Att det inte bara är öring och lax som man med fördel fångar med ett flugspö framgår med allra största tydlighet i senaste numret av This is Fly. Häng med en demoraliserad guide till Montauk längst ut på Long Island för höstfisket efter False Albacore och Striped Bass. Eller följ med till North Carolina för Redfish. Eller varför inte läsa om det galna flugfisket efter nilabborre i Lake Nasser.

2 kommentarer:

 1. Mycket tack för Guide-tipset i Thailand.
  Jag skall omgående skicka honom info om vad jag har för fiske"drömmar" och när jag är på plats(april).
  Efter att ha tittat runt på bloggen din så kändes det som en blogg värdig att länkas till så jag har nu lagt till din blogg i min blogglista...Hoppas det är OK..

  Jens - norrdemo.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Så lite så!
  Hoppas du får en bra resa!
  Tack för fint omdöme länka du på bara!

  HIlsen

  Thomas

  SvaraRadera