torsdag 28 januari 2010

Jag har för lite rosa!

Det är inte så att jag inte kan följa en bindbeskrivning. Och att det är därför som jag inte gör rosa Pattegrisar som originalbeskrivningen föreskriver. Jag har helt enkelt inte hittat rosa Speyhackel och antrongarn. Och har därför inte skaffat den där rosa dubbingen i heller. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men set verkar som om jag har för lite rosa.
Jag tog därför vad jag hade och gjorde två varianter, en cremefärgad och en lite mer rostbrun. Jag blev ganska nöjd med resultatet. Men jag ska nog se till att skaffa bindtråd och antrongarn som matchar speyhacklen lite mer. För jag har stora förhoppningar att dessa färgvarianter kommer att leverera. Trots att "grisarna" inte är rosa.

2 kommentarer:

  1. Shit vilka snygga flugor! Är ingen mästerfiskare själv precis, men njuter i fulla drag när det väl händer. Har aldrig fiskat med fluga dock. Mitt senaste inköp var en mosterpopper. Har tyvärr aldrig varit i sjön. Än.

    SvaraRadera
  2. Tack för berömmet! Jag har börjat finputsa och matcha färgerna i materialet lite bättre. Du kommer kunna se resultatet inom ett par dagar. Det är inte många som har haft sina poppers i sjön i år. Det lär dröja, även här nere. Vad fiskar du helst efter?

    Hilsen

    Thomas

    SvaraRadera