söndag 30 augusti 2009

Åtankar – nu med lite naket

Häromdagen efterlyste jag expertisens råd bland vännerna på Facebook. Jag ville veta hur man bäst sprider sin blogg. Jag blev inte direkt överöst av goda råd. Men efter "goda" råd som "man släpper helt enkelt ut den i cyberspace." hörde vännen Anders Mildner och tillika experten på sociala medier av sig. Han bjöd in på middag för att under den berätta allt om hur man bäst marknadsför sin blogg.
Tills middagen är avklarad och jag är något mer upplyst, tar jag vara på ett annat "gott" råd jag fick. "Bloggar sprids bäst med naket". Jag grävde lite i arkiven och det här är vad "naket" jag hittade. Nu får vi se om det blir någon "kioskvältare".
Mannen på klippan är tagen från Napp och Nytt 1962.
Männen på båten är hämtade från Napp och Nytt 2001 (foto: Mats Persson)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar