onsdag 22 december 2010

Vadarn detta?!

Efter några oroliga dagar då jag inte var säker om mina vadare hade kommit fram till Guideline så verkar de nu för evigt vara förlorade. Men som man sa förr: "Kungen är död, länge leve kungen!" För när allt såg som mörkast ut så dyker mina reklamerade vadare upp och de hinner väl knappast packas upp förrän Guidelinekillarna har ett paket på väg ner till mig. Och när det dyker upp idag så visar det sig att de inte har lagat mina fina favoritvadare! De har helt enkelt skickat mig ETT PAR ALLDELES NYA! Dessa nya har det senaste membranet och gravel guardsen är uppdaterade. De är inte snyggare men jag hoppas att funktionen och hållbarheten är bättre. Jag gillar oväntade julklappar och det här var en extremt uppskattad sådan. Dessutom hade de full koll på att att mina skosnören tuggas upp av mina vadarskor, för de skickade med ett par extra skosnören. Bra jobbat Guideline! Nu kanske det blir en Alta-jacka också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar