lördag 4 december 2010

Nämen vad i hela fridens namn är det på gång?

Märkligt att krypa ur idet så här mitt i smällkalla vintern, eller hur? Men så är det efter ett långt uppehåll så kanske jag kan komma till skott lite oftare än på sistone. Det som hänt är i alla fall att jag köpt nytt tvåhandsspö. Ett Loop Opti 13',2 "#9. Nu är jag på jakt efter lämpliga klumpar. Har börjat kika på Rios Power Spey Versi Tip. Men jag är inte säker. Med tanke på att jag blivit lurad att fiska med en klump på 22 g till ett 14' #9-10, så lär allt bara bli bättre. Kan i min vildaste fantasi inte förstå varför Herr Terkildsen tyckte det var en lagom vikt för mig. Måste blivit något fel. Men skit i det nu. Nu är det jul och alla ska vara glada. Fast när vi närmar oss havsöringspremiären och vädret är som nu så lär jag kunna hålla mig för skratt! Tänk, bara tänk om det blir en vår som den ifjol! Nåja den dagen den sorgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar