fredag 10 december 2010

Julklappstips 3.

Det här är egentligen ett "måstetips", mer än ett julklappstips. För endast 70:- får du en liten "magisk" tub med ett lim som fäster på både våta och torra vadare. Det härdar på bara någon minut med hjälp av UV-ljus. Och att det håller kan jag gå i god för. Efter ett slarvigt "lyft" av min 550 grains-lina i Mörrum i våras, kom det en trekrok med en farlig hastighet och gjorde två smärtsamma hål i mitt skenben OCH i mina nya vadare! Det blev lite blött men jag fortsatte morgonens fiske. Jag tillbringade sen min korta lunchpaus på en pall i Fiskeshopen i Mörrum där Lars trollade mina vadare täta med detta eminenta botemedel. Det funkar även under mer strapatsrika förhållande med mycket blöta och mulet väder, som i höstas i Blekinge då jag halkade och "klämde" ett hål i vadarna mellan en sten och mitt smalben. Det blev ett stort hål och jag hade väl ingen större förhoppning om att det skulle hålla. Men det gjorde det. Nu är denna tub alltid med på fisketuren. Köp den hos Lars på fiskeshopen i Mörrum eller på Flyfishingmasters hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar