onsdag 8 december 2010

Julklappstips 2.

Fick ett mail från min gode vän konstnären! Han som så många andra i vår skara har klara symptom på öringabstinens. Han kan dock skingra tankarna något när han samlar ihop sin fårskock eller när han säljer allt du behöver för att driva en fårfarm eller allt du behöver för att bara vara anglofil i största allmänhet. På Hunden & Herden.se hittade jag precis vad jag behöver när jag inte är i mina vadarkängor, ett par robusta jodphurs med stålhätta. Och dessutom till det facila priset av 850:- inkl. moms + ca 100:- i frakt. Och inte nog med att de är snygga och skyddande, de finns i storlekar för fullvuxna!

2 kommentarer:

  1. Ingen lucköppning :( Dock en bra idé med julklappstips ;) kommer det ett varje dag fram till jul nu?

    MVH
    http://www.feskebloggen.com/

    SvaraRadera
  2. Hej FB! Nä i år hann jag inte med en alternativ adventskalender! Men det kommer att komma lite fler julklappstips. Bidra gärna med din egen önskelista!

    SvaraRadera