torsdag 9 december 2010

Separationsångest

För snart ett år sen så låg detta eminenta "kit" på vårt vardagsrumsgolv. Det var kärlek vid första kastet. Mina Guideline Alta-vadare var betydligt bättre och skönare än vad jag hade hoppats. Men säg den lycka som varar. Efter att isen släppt någon gång i maj, det kändes i alla så, användes dessa vadare ganska ofta. Och under denna tid "dog" resåren i höger "gravel guard". Ett fel som inte menligt gjorde byxan sämre. Men den såg lite sorglig ut men jag härdade ut under de fyra, fem tillfällena under min hektiska höst som tillät en fisketur. Sen har jag tänkt att jag skulle skicka dem till Guideline för lagning men inte fått tummarna loss. Förrän idag och nu slår det mig! Hinner jag få tillbaka dem till havsöringspremiären? Vi får verkligen hoppas att Guideline är lika bra på att serva kunder och hantera reklamationer som de är på att göra flugfiskeprylar (resåren får vi se som undantaget som bekräftar regeln)! Och det tror jag att de är. För en premiär utan mina nya favoriter blir bara trist och förmodligen ganska blöt.

3 kommentarer:

  1. Det där ska nog inte vara några problems, har bara goda erfarenheter från Guidelines reklamationshantering.

    SvaraRadera
  2. Mailade för att kolla hur det gick och fick svaret att han inte hittade mitt paket! Gah! Sätter mitt hopp till hans kollega som Vabbar idag.

    SvaraRadera
  3. Paketet är hittat! Puh! De ska ta hand om mina ögonstenar nästa vecka. Jag påminde om att det är havsöringspremiär den 1/1!

    SvaraRadera