onsdag 8 december 2010

Julklappstips 1.

Även om jag inte brukar drutta i plurret när jag vadar, så har det faktiskt hänt. En av de mest dramatiska tillfällena var en iskall dag i mars för en 15 år sen när jag åkte med en bit i 50 kubikmeter Mörrumså. Men det är inte risken för att hamna under vattnet som jag vill ha en vattentät ryggsäck. Nä det var höstens regnblöta gäddhelg i Blekinge som gjorde behovet ganska uppenbart. Allt i ryggsäcken var i stort sett genomblött och en ryggsäck som ovan hade kommit till sin rätt mycket väl. Sen undrar jag om inte en ryggsäck som denna (Overboard backpack) kan fungera som flythjälp om man återigen skulle råka åka med en vårfull Mörrumså. Fast denna funktion ska man nog inte förlita sig på. Men lita på dess fräckhet, för det här är en väska som inte bara är vattentät och har en massa coola spännen och annat, den är ju dessutom grymt snygg, på ett "Jason Bourne-snyggt-sätt".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar