fredag 1 april 2011

Itzaks Rusty – The Dee Springer Edition

Om nu Pattegrisens är en variant av en Spey Shrimp och Itzaks Rusty är en variant av Pattegrisen, då vore det ju inte en dum idé att göra en Itzaks Rusty för fisket i Dee nästa vecka. Jo jag vet det kanske är ett "långskott" men jag har Black & Yellow och Black & Orange med mig och så har jag bundit upp några Sunray Shadows. Och tänk, bara tänk om jag skulle få en springer på en "Rusty". Legendariskt! Tror jag binder några till!

3 kommentarer:

 1. Din fluga ar sa galet snygg, Thomas. Skulle man kunna fa en liten materiallista? Tack!

  Jojo

  SvaraRadera
 2. Rodnar något över dina fina ord. Kolla det här inlägget, här finns liten lista.
  http://www.åtankar.se/2010/02/art-by-accident.html

  SvaraRadera
 3. Harligt, tack sa jattemycket! Jasa, dubbing som ryggskold, nice. Maste bara fa tag i lite passande hackel sa ska jag provbinda. Tack igen, kor hart i Dee nu! :)

  Jojo

  SvaraRadera