tisdag 5 april 2011

Första dagen i Dee

Dagen började ju inte direkt optimalt med bagage på villovägar. Men att få vara på plats i Banchory och direkt på morgonen få höra att väskan är på väg över Nordsjön gjorde ändå att fortsättningen på dagen blev ganska bra. Efter åtskilliga samtal till British Airways bagage claim åkte jag upp till huset för att invänta budbilen som skulle komma vid lunchtid, vilket innebar att jag faktiskt stod utvadad i älven klockan ett. Jag skulle kunna hävda att en halv fiskedag var förlorat men eftersom vi fiskade till nio på kvällen är det inte helt sant. När jag var i huset och väntade på väska, lyckades Jonas landa en springer nere på Banchory.
Uppe på Aboyne Water där Dennis och Mattias fiskar har vinden ställt till det ordentligt, 15 m/s rakt mot en är aldrig bra. Men, Dennis hade ändå två tappade på förmiddagen och en landad i mörkerfisket. Jag har mest gått och njutit av fisket och om jag får säga det själv så har kasten blivit både längre och bättre. Och så har jag ju mitt bagage!
Nya tag imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar