torsdag 7 april 2011

Commonty ett litet paradees.

Är det det här som kallas "jordtoner"?
Idag fiskade jag Commonty som är en lååång sträcka med många och varierande pooler inbäddat i underskön natur. Naturen bestod idag även av riktigt mycket vind och det var ganska svårfiskat till en början, Men när jag hade släppt tanken på att vänta på att vinden skulle lägga sig såg jag helt enkelt till att jobba fram en kastteknik som funkade i vinden. Ni kanske tycker jag är lite känslig nu men faktum är att det blåste 15-20 m/s byarna. Och jag höll bokstavligt talat på att blåsa i älven.
Det svårt att inte vara nöjd när man är i Royal Deeside
Men det var varmt idag trots vinden och man blir glad över ynnesten att få vistas på en så vacker plats. En plats som dessutom bjöd på en Springer idag. Det var inte jag som fick den. Det var Dennis från andra gruppen i vårt gäng. Även Jonas tog en riktigt fin springer nere i summer pool på Banchory. Se bild på fiskebloggen.se
Jag fick den här lille öringen och en dragning på kvällen i kolmörkret.
Huset på andra sidan har ett, kan man säga, ganska bra läge.
Lunch på Potarch Hotel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar