fredag 18 mars 2011

Dags att lägga teorierna åt sidan

Det har varit mycket med det fiskepolitiska på sista tiden. Kanske för mycket tycker en del. Jag tycker nog att det är bra att saker debatteras för det är bara när två infallsvinklar möts som man kan hitta en ny. Men nu är det dags att packa väskorna, spöna och rullarna för lite mer handfasta aktiviteter. Det har redan varit premiär på Mörrumsåns privatsträckor och det verkar som det har varit bra fiske, något som bådar gott för de nästkommande dagarnas fiske. I morgon har jag fått den stora äran att fiska på ABU Garcias sträckor, uppströms och nedströms Svängsta. På lördagkvällen möter jag upp med gänget som fiskat på Valhallasträckan för övernattning på Hotell Valhalla och fiske på hotellets sträcka i Svängsta på söndagen. Därefter blir det övernattning i ABU-stugan för fiske på måndagen med ett gäng storöringsminkar från Sundsvall, Gävle och Falun. Då ska jag passa på att suga ut så mycket kunskap som det går. För de här killarna är grymma. Har dessutom ett nytt spö som jag är mycket spänd på att få prova. Låter det här som en OK helg? Jag tycker det. Och jag ska försöka rapportera här på Åtankar så gott det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar