tisdag 23 februari 2010

Itzak i räkfabriken

Det finns två varianter av flugbindning för mig. Det är dels den innovativa och lustfyllda "nu-ska-jag-göra-något-kul-med-fjädrar-och-krok-varianten". Dels är det "fabriksvarianten". Jag sitter just nu mitt uppe i "fabriksvarianten" och gör en massa räkor. Momenten är uppdelade i två och på bilden ser ni flugorna efter första momentet. De ser faktiskt inte helt ofiskbara ut. En "Skinny Shrimp" kanske är en variant som kan visa sig framgångsrik. Får spara en och prova. När det blir har jag slutat spekulera i. Den här vintern tär hårt på oss kustöringsfiskare. Och för att inte bryta ihop helt så får man bara försöka förtränga eländet genom att försätta sig i "factory-mode" bakom bindstädet.
Namnförslag på den röda Pattegrisen trillar in. Vissa är riktigt bra. Men det finns nog fler bra förslag där ute. Så var inte blyga...

3 kommentarer: