tisdag 2 februari 2010

Art by accident!

När jag började binda "Pattegrisen" hade jag som kanske en del noterat inte allt material som krävdes. Och det jag hade matchade dåligt med varandra i färg. Det rosa originalmönstret har jag satt på vänt, för jag har fortfarande för lite rosa. Jag har i och för sig köpt rosa dubbing men saknar fortfarande rosa speyhackel. Därför kompletterade jag istället med dubbing som skulle passa de Fiery Brown-färgade hackel som jag redan hade. Jag fastnade för Hends Metalic Dubbing #45. Och när den första "grisen" nu är färdig så får jag säga att det var bra att jag inte fått tag på rosa. Och att jag inte hittade rostbrunt antrongarn. Jag har istället använt dubbingen till ryggskölden, vilket funkade alldeles ypperligt. Denna rödbruna färg tror jag kommer att fungera lika bra längs den skånska havsöringskusten som den rosa, om inte bättre. Men om oturen och bristen på material skapat konst lär vi bli varse när pimpelsäsongen är över längs kusten. Tror det släpper nu!

5 kommentarer:

 1. Mycket vacker!
  hoppas den överträffar förväntningarna!

  SvaraRadera
 2. Jamen eller hur!? Nu väntar islossning och sen upp till bevis!

  SvaraRadera
 3. Den ser riktigt fin ut! Kanske att du skall utöka listan till höger med en sjätte fluga?

  Fick du mitt mail angående Kiviksfisket?

  //Andreas

  SvaraRadera
 4. Tack Andreas! Den hamnar där när den har förtjänat sin plats! Och det krävs en del för att platsa i laget.

  Kolla din mail!

  SvaraRadera