torsdag 13 januari 2011

Nu ska julen ut!

Själv får man stanna inne och sköta om lille sonen som har vattkoppor. Annars var det ett mycket lämpligt kustöringsväder idag. Men nästa tur får skjutas på framtiden. Förutom att rå om den "lille prickige" har jag använt dagen till att bekanta mig med julklappen jag fick av mina två äldsta söner. En julklapp som jag blev mycket glad över. Men gladast blev jag nog över att de verkar gå in här på bloggen då och då. Fast det gör de nog mest för att se hur pinsam fadern är.
Nu har jag plockat över allt det nödvändiga i den nya ryggsäcken som dock har en nackdel, det är djupt ner till botten när man öppnar den och det är mycket mörkt där nere så det kan bli svårt att hitta rätt. Men jag antar att man vänjer sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar