måndag 24 maj 2010

För mycket fisk, inte alltid bra.

Tänk att ett överflöd av fisk och hugg på varje kast kan vara så frustrerande. Man skulle ju tro att det var varje fiskares dröm. Men så är ju inte fallet. Men att drilla grönbenade är väl kul, eller?! Kanske, men horngäddorna är klen tröst om du är på jakt efter riktigt silver. Och särskilt inte en säsong där havsöringarna varit besor så långt in i säsongen och man längtar så hårt efter en blänkare.

5 kommentarer:

 1. Jag känner din smärta, broder.
  Men vi kämpar på.

  SvaraRadera
 2. Du verkar ju ha kollapsat helt och fallit ner i P&T-träsket. :-) Så jag förstår att du förstår!

  SvaraRadera
 3. Hallå Thomas,

  Du får börja fiske lite längre upp längs västkusten, här blänker silvret titt som tätt!
  Dock inte i samma storleksformat, men kilopriset är detsamma ;-)

  //Andreas

  SvaraRadera
 4. Väntar på en inbjudan Andreas!
  Men i morgon ska jag fan ta mig ut till Barsebäck för lite silver!

  SvaraRadera
 5. Japp, kollapsen är/var ett faktum. Men med nya fina vadare som kommer att hålla mig torr så blir det till att satsa på det sena fisket, alternativt ge mig upp på västsidan nu. Vi får ta en tur!

  SvaraRadera